© 2019 Maurice Gulpers | Mauricefoto | foto atelier Maastricht | 06 539 48 113 | info@mauricefoto.com 

bezoekadres: Burgemeester van Oppenstraat 110, 6224 ET Maastricht

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

over Maurice

Wat fijn dat u interesse heeft in mijn website. Mijn naam is Maurice Gulpers en ik ben fotograaf. Naast huwelijken doe ik veel meer. Zo ben ik eigenaar van het fotoatelier van Maastricht. In het foto atelier geef ik cursussen en fotografeer ik o.a. headshots, familieshoots en newborn & zwangerschap.

Zo lang als ik me herinner ben ik gefascineerd door fotografie. Als kind nam ik een cameraatje mee op zomerkamp om foto’s van mijn vriendjes en vriendinnetjes te maken. Tijdens mijn middelbare school periode heb ik mijn eerste cursus mogen volgen. Toen nog met analoge fotografie waarin we het gehele ontwikkelproces met chemicaliën leerden in de donkere kamer.

Rond mijn 30e ben ik met professionele trainingen gestart en ben ik me in alle aspecten van fotografie gaan verdiepen. Hiervoor heb ik jarenlang een groot deel van mijn vrije tijd gewijd aan het volgen van cursussen, web seminars en masterclasses, om vervolgens als freelance fotograaf aan de slag te gaan.

 

Door de jaren heen heb ik mijn eigen apparatuur aangeschaft, zodat ik o.a. over studioapparatuur beschik én over mobile studio apparatuur. Zoals elke beginner zocht ik in het begin vooral naar de juiste camera. Nu houd ik me meer bezig met het zoeken naar het juiste licht, waarmee iemand mooi op de foto komt. Of juist met het bevriezen van tijd, waarmee je de mooiste beelden kan creëren.

Je kan in mijn portfolio zien dat ik niet maar 1 ding fotografeer, maar veel verschillende onderwerpen. Ik ben ontzettend gepassioneerd over dit vak en verdiep me in zo veel mogelijk verschillende technieken, omdat deze elkaar aanvullen en versterken.

Het mooie van een foto is dat deze je helemaal terug in de tijd kan werpen. Je kan in gedachten terug gaan naar die ene persoon of dat ene moment. Voor mij is dit fascinerend.

Als je kiest om met mij te werken, dan kun je van mij verwachten dat ik mijn uiterste best zal doen om jullie wensen zo goed mogelijk in beeld te brengen. 

Ik werk samen met o.a. Universiteit Maastricht, 2 Heren, The Bar , Restaurant Bodega, Café Madrid, Melano, Bouchon d'en face, Wout Bru, De Kaasbar, Bassinario, Filmfestival Maastricht, City Guide, Stichting de Knoevel, Le Fernand, Spits Activeert en Keno Media

Logo-Voor-wit-1.png